Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a rezerva transportul și expedierea dorită din Belgia.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Belgia către țările CSI și în direcția opusă către Belgia. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Belgia pe cale rutieră, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutățile de la 200 kg până la 20 de tone și volumele de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi și 120 de metri cubi sunt livrate din Belgia conform programului. Livrări regulate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Belgia, trimiteți-ne o cerere.
Transportul de marfă din Belgia beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul trebuie să respecte cerințele și condițiile stricte ale transportului în UE. La acestea se adaugă taxele de autostradă, regimul de vize și documentația suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de transport maritim din Belgia, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pentru client și respectarea intereselor sale.
Avem plăcerea de a oferi vehicule conforme cu normele Euro-4 și Euro-5 și diverse forme de transport din Belgia, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Belgiei, permit realizarea oricărei comenzi la prețuri rezonabile. Important este să se mențină un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să se conecteze la timp la comenzile de livrare a mărfurilor din Belgia. Compania noastră de expediții vă va livra marfa din Belgia în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor