Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Albania

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Albania.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport cu camionul din Albania către țările CSI și în direcția opusă către Albania. Vă oferim informații despre costurile de transport, comandați transport și primiți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Albania cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere și frigidere. Cântare de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20 mc până la 90 mc și până la 120 mc livrează marfă din Albania în conformitate cu programul. Transportul regulat cu camionul de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi nestandardizate de la 100 kg în sus, de la depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Albania, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Albania beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în interiorul UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru un transportator, organizarea unui transport de mărfuri din Albania implică cerințe și condiții stricte pentru transportul de mărfuri în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă drumurile cu taxă, reglementările privind vizele și documentația suplimentară pentru mărfuri. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de transport maritim din Albania, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționate în primul rând pe client și respectarea intereselor sale.
Oferim transporturi care respectă normele UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de mărfuri din Albania, inclusiv transporturi combinate multimodale și de grupaj. Mulțumită depozitelor noastre consolidate situate în întreaga Europă, în imediata apropiere a Albaniei, putem îndeplini orice tip de comandă la prețuri rezonabile. Tot ce trebuie să faceți este să monitorizați mișcările de transport în Europa și să le conectați la comenzile dumneavoastră pentru expedierea din Albania în timp util. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Albania în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor