Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Afganistan.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. prestează servicii de transport rutier de mărfuri din Afganistan către țările CSI și înapoi în Afganistan. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Afganistan cu camioane, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrare programată de marfă din Afganistan în greutate de la 200 kg. până la 20 de tone și capacitate de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. Transportul regulat cu camionul de încărcături consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături nestandardizate cu o greutate începând cu 100 kg, din depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Să treacă calitativ transportul de mărfuri din Afganistan, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure o calitate sută la sută ridicată și condiții optime de transport, în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Afganistan în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa și aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la momentul primirii comenzii de livrare a mărfii din Afganistan, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, combinând eforturile pentru a optimiza costul transportului din Afganistan.
Organizarea încărcăturii din Afganistan, precum și, în general, din alte țări din Asia, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, cu executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și cu alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor