Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Singapore
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Singapore către țările CSI și în direcția opusă către Singapore. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Singapore cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 cuburi până la 90 cuburi și 120 cuburi sunt livrate din Singapore în conformitate cu programul. Livrările programate de 100 kg și mai mult sunt disponibile din depozitele noastre logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Ne angajăm să oferim un preț corect pentru expedierile dumneavoastră din Singapore și din alte țări asiatice. Să asigure sută la sută calitatea și condițiile optime de transport, cu respectarea tuturor înțelegerilor la care s-a ajuns la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim câteva variante de livrare din Singapore în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa; aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a încărcăturii din Singapore, acesta tocmai a terminat de executat un alt ordin și este gratuit. Lucrăm cu companii de transport maritim din toate țările, unindu-ne forțele pentru a optimiza costul transportului din Singapore.
Organizarea încărcăturii din Singapore, precum și, în general, din alte țări asiatice, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, cu executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și cu alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor