Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Malaezia.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier din Malaezia către țările CSI și în direcția opusă către Malaezia. Ne oferim să aflăm costul transportului, să rezervăm transportul și să obținem sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de mărfuri din Malaezia cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Malaezia cu o greutate de 200 kg până la 20 de tone și cu volume de la 20 de cuburi până la 90 de cuburi și 120 de cuburi. Transportul regulat cu camionul al transporturilor asortate, parțiale, mici și nestandardizate, cu greutate începând cu 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Transportul de mărfuri din Malaezia, precum și din alte țări asiatice, se efectuează la o calitate ridicată și la prețuri rezonabile. Garantăm sută la sută o calitate înaltă și condiții optime de transport în conformitate cu toate aranjamentele făcute la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Malaezia în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa. Aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a mărfii din Malaezia, acesta tocmai a terminat executarea unui alt ordin și este liber. Colaborăm cu companii de transport maritim din toate țările pentru a combina eforturile și a optimiza costul transportului de marfă din Malaezia.
Organizarea transportului de mărfuri din Malaezia, precum și, în general, din alte țări asiatice, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, executarea în timp util a documentelor de transport adecvate și a altor servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor