Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Marfă India

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și transportul necesar din India.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. oferă servicii de transport cu camionul din India către țările CSI și înapoi în India. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din India cu camioane, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături cu o greutate de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 cuburi până la 90 cuburi și 120 cuburi, în conformitate cu programul din India. Transportul regulat cu camionul de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături non-standard începând cu 100 kg, din depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Oferim transport maritim de încredere și fără probleme din India, precum și din alte țări asiatice la prețuri competitive. Asigurăm o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate aranjamentele făcute la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din India în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa și să aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea comenzii de livrare a mărfii din India, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Colaborăm cu companii de transport din toate țările pentru a combina eforturile, optimizând costul transportului din India.
Organizarea unei expedieri din India, precum și, în general, din alte țări asiatice, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentelor de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor