Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Marfă Coreea de Sud

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Coreea de Sud.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Furnizează servicii de transport rutier din Coreea de Sud către țările CSI și înapoi în Coreea de Sud. Ne oferim să aflăm costul transportului, să rezervăm transportul și să obținem sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Coreea de Sud cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Coreea de Sud cu o greutate de 200 kg. până la 20 tone și o capacitate de la 20 cuburi până la 90 cuburi și 120 cuburi. Transportul regulat cu camionul al transporturilor consolidate, al încărcăturilor parțiale, al încărcăturilor mici și al transporturilor nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Să treacă calitativ transportul de mărfuri din Coreea de Sud, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Coreea de Sud în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa. Aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a mărfii din Coreea de Sud, acesta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liber. Lucrăm cu companii de transport maritim din toate țările care își unesc forțele pentru a optimiza costul de transport maritim din Coreea de Sud.
Transportul maritim din Coreea de Sud, precum și, în general, din alte țări asiatice, este adesea asociat cu rezolvarea problemelor comune de transport, executarea în timp util a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor