Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda necesarul de transport și transport de marfă din Moldova sau din orașele din Transnistria. Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Moldova către țările CSI și în sens invers către Moldova. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică a mărfurilor din Moldova și Transnistriape drum, semiremorci cort, autotrenuri, frigidere. Conform orarului, încărcăturile cu greutatea de la 200 kg sunt livrate din Moldova. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat din Moldova și Transnistria în grupaj, mărfuri parțiale, mici și non-standard cu greutatea de la 100 kg, din depozite logistice consolidate. Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
La transportul mărfurilor din Moldova, Transnistria, sau către Moldova sau România, trebuie remarcate avantajele și privilegiile de care se bucură toate țările membre CSI. Aceasta este, în primul rând, prezența coridoarelor internaționale de transport și un control vamal la frontieră destul de loial, spre deosebire de țările din Europa. Livrarea mărfurilor din Moldova este una dintre principalele activități ale companiei noastre de transport, întrucât această țară, la fel ca și alți membri ai CSI, este unul dintre principalii parteneri comerciali ai României și Rusiei, și este volumul de cifra de afaceri de marfă între aceste țări care formează cererea și oferta pe piața locală a transportului internațional de mărfuri. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când se formează politica de transport, mai ales că Moldova, care este o țară cu o economie în tranziție, este puțin probabil să vadă o schimbare radicală a focalizării asupra UE în viitorul apropiat.
Transportul mărfurilor din Moldova se realizează pe calea rutieră și pe calea ferată și se caracterizează, în principiu, prin distanțe scurte și condiții accesibile. Pentru a transporta mărfuri din Moldova sau Transnistria, precum și din alte țări CSI, trebuie să aveți un pachet specific de documente – specialiștii companiei noastre vă vor informa despre conținutul acestuia. Organizam transportul de marfa de grupaj, periculoase si alte tipuri din Moldova in Moldova, Rusia si alte tari.

Transport de mărfuri și livrare de mărfuri din și către Pridnestrovie.

În ciuda faptului că PMR rămâne o republică nerecunoscută și se află sub o anumită presiune internațională, teritoriul său joacă un rol important în tranzitul mărfurilor internaționale. PMR au fost aplicate în mod repetat diverse sancțiuni economice, există conflicte cu conducerea Republicii Moldova, dar toate sunt de natură politică trecătoare, ceea ce înseamnă că amenințarea reală a opririi legăturilor de transport cu regiunea este mică.
Compania noastră de expediție de marfă transport mărfuri în Pridnestrovie către orașele Tiraspol, Dnestrovsk, Bendery, Rîbnița, Dubossary, Grigoriopol, cu descărcare de mărfuri; o parte în Pridnestrovie, o parte a mărfurilor în Moldova, transportul grupaj-marfă parțială, sau transportul în tranzit prin Pridnestrovie, se desfășoară în regim normal de funcționare timp de 8 ani. Transportul din Pridnestrovie se realizează prin vămuirea mărfurilor la vama din Pridnestrovie și în Moldova.
Pe teritoriul Pridnestroviei se concentrează importante întreprinderi industriale și combine – uzina metalurgică moldovenească, renumita fabrică de coniac Quint, etc. GRES Moldavskaya, situată pe Nistru, exportă energie electrică în România. De asemenea, la baza exporturilor din Pridnestrovie se află produsele textile și vin-vodcă, conservarea. Țările exportatoare de produse din Prednistrovie: desigur, Europa, țările baltice, Finlanda, Rusia, Moldova, Ucraina și alte țări CSI.
În ceea ce privește transportul internațional de mărfuri prin Pridnestrovietranzitul mărfurilor care provin din Moldova, Ucraina, Rusia – în continuare se efectuează în alte țări. Compania noastra efectueaza transport feroviar de marfuri in Transnistria si in tranzit pe teritoriul acesteia catre Ucraina, catre Rusia. Pentru asigurarea transportului internațional de mărfuri în PMR funcționează 8 gări.
În Pridnestrovie, practic nu există trafic aerian internațional, deși funcționează aerodromul de la Tiraspol, capabil în principiu să asigure transport aerian de mărfuri și pasageri din țările CSI și din străinătate, dar dotarea tehnică a acestui aerodrom este sincer slabă.
Cel mai apropiat aeroport mai aproape de standardele europene este situat în Chișinău sau Odesa. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare de proprietarii de mărfuri din UE, pentru care singura cale de ieșire este să contacteze o companie de transport din Moldova, care are experiență în organizarea transportului multimodal din Pridnestrovie către țările europene.
Transportul fluvial de marfa pe Nistru este practic nefunctional. Se efectuează doar trafic minor de pasageri.
Baza traficului de marfă și pasageri în Pridnestrovie este transportul auto. Datorită dimensiunii reduse a regiunii, transportul este mai mult decât justificat datorită manevrabilității și costurilor relativ mici.
Teritoriul PMR este străbătut de autostrăzile de tranzit Brest-Chișinău-Odesa și Volgograd-Chișinău, care joacă rolul principal în transportul internațional rutier prin Transnistria. Transport de mărfuri din Pridnestrovie: Tiraspol, Bendery, Rîbnița, Dubossary, Grigoriopol cu ​​transport rutier „de la ușă la ușă” într-un timp scurt pentru orice distanță pe care o puteți comanda la firma noastră de expediții.

Calculul costurilor