Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport maritim Japonia

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesare din Japonia.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de marfă din Japonia către țările CSI și înapoi în Japonia. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică din Japonia cu camioane, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrarea programată a încărcăturilor din Japonia, de la 200 kg. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi la 90 de metri cubi și 120 de metri cubi. Livrări regulate de transporturi consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Din punct de vedere calitativ, vă vom expedia transporturile din Japonia, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Japonia în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa; aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea cererii de livrare a mărfii din Japonia, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Lucrăm cu companii de transport maritim din toate țările, combinând eforturile pentru a optimiza costul transportului din Japonia.
Organizarea încărcăturii din Japonia, precum și, în general, din alte țări asiatice, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, cu executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și cu alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor