Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Trucking Thailanda

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Thailanda.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Asigură transportul de mărfuri cu camionul din Thailanda către țările CSI și în direcția opusă către Thailanda. Ne oferim să aflăm costul transportului, să rezervăm transportul, să obținem sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Thailanda pe șosea, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrare programată de marfă din Thailanda, de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 kub. până la 90 kub. și 120 kub. Oferim transporturi regulate de mărfuri asortate, parțiale, ușoare și neconvenționale cu greutate începând cu 100 kg, din depozitele noastre consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Calitativ trece transportul maritim din Thailanda, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure sută la sută calitatea și condițiile optime de transport, cu respectarea tuturor înțelegerilor la care s-a ajuns la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe variante de livrare din Thailanda în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa; aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, în cazul în care, la primirea ordinului de livrare a mărfii din Thailanda, o astfel de execuție tocmai a terminat o altă comandă și este gratuită. Lucrăm cu companii de transport maritim din toate țările pentru a combina forțele, optimizând costul transportului din Thailanda.
Organizarea încărcăturii din Thailanda, precum și, în general, din alte țări asiatice, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și a altor servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor