Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Autocamionaj Tadjikistan

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Tadjikistan.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Furnizează servicii de transport cu camionul din Tadjikistan către țările CSI și înapoi în Tadjikistan. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Tadjikistan cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 cuburi până la 90 cuburi și 120 cuburi sunt livrate în conformitate cu programul din Tadjikistan. Transportul regulat cu camionul de încărcături consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături nestandardizate cu o greutate începând de la 100 kg, din depozitele logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Atunci când se transportă marfă din Tadjikistan în Moldova sau România, nu se pot ignora avantajele și privilegiile de care se bucură toate statele membre ale CSI. În primul rând, este vorba de disponibilitatea coridoarelor de transport internațional și de un control vamal la frontieră destul de loial, spre deosebire de țările europene. Livrarea de mărfuri din Tadjikistan este una dintre direcțiile principale în activitatea companiei noastre de transport, deoarece această țară, ca și alte țări membre ale CSI, este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Moldovei și Tadjikistanului, iar volumul de mărfuri rulate între aceste țări generează cerere și ofertă pe piața locală de transport internațional de mărfuri. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare la elaborarea politicii de transport, mai ales că Moldova, fiind o țară cu o economie de tranziție, este puțin probabil să vadă o schimbare radicală a accentului pe UE în viitorul apropiat.
Transportul de mărfuri din Tadjikistan se face pe cale rutieră și feroviară și se caracterizează, în principiu, prin distanțe scurte și condiții accesibile. Pentru a transporta marfă din Tadjikistan, precum și din alte țări CSI, este necesar să aveți un set specific de documente – specialiștii noștri vă vor informa despre conținutul acestora. Organizăm transporturi de grupaj, mărfuri periculoase și alte tipuri de mărfuri din Tadjikistan în Moldova, Rusia și alte țări.

Calculul costurilor