Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea de mărfuri dorite din Sri Lanka.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Sri Lanka către țările CSI și viceversa. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține consultanță în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Sri Lanka cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Greutățile cuprinse între 200 kg și 20 de tone și volumele cuprinse între 20 cbm și 90 cbm și 120 cbm sunt expediate din Sri Lanka în conformitate cu programul. Livrări regulate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături non-standard începând cu 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Calitativ trece transportul maritim din Sri Lanka, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Întotdeauna gata să oferim câteva opțiuni pentru livrarea mărfurilor din Sri Lanka în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, să aplicăm metodele combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea comenzii de livrare a mărfii din Sri Lanka, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Să colaboreze cu companiile de transport din toate țările pentru a-și uni forțele, optimizând costul transportului din Sri Lanka.
Organizarea transportului din Sri Lanka, precum și, în general, din alte țări asiatice, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, gestionarea în timp util a documentației de expediere corespunzătoare și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor