Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Freight Transport UK (Anglia)

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Regatul Unit.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Marea Britanie către țările CSI și invers. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Marea Britanie pe șosea, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm mărfuri cu o greutate de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20 de cuburi până la 90 de cuburi și 120 de cuburi din Marea Britanie, conform programului. Transportul regulat cu camionul de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi nestandardizate de la 100 kg în sus, de la depozitele logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Marea Britanie, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de marfă din Regatul Unit beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în interiorul UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul britanic trebuie să respecte cerințele și condițiile stricte ale transportului în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, cerințele de viză și documentația suplimentară pentru marfă. Toate acestea afectează, desigur, formarea costului de transport maritim din Marea Britanie, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționate în primul rând pe client și pe respectarea intereselor sale.
Oferim vehicule care respectă standardele Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de marfă din Marea Britanie, inclusiv transporturi combinate multimodale și consolidate. Având depozite consolidate în Europa, în imediata apropiere a Regatului Unit, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să controlăm circulația transportului în Europa și să îl conectăm la timp la comenzile primite pentru livrarea de marfă din Regatul Unit. Compania noastră de expediere va livra marfa dumneavoastră din Marea Britanie în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor