Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Elveția.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier din Elveția către țările CSI și viceversa către Elveția. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Elveția pe cale rutieră, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm marfă cu greutate de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. în conformitate cu programul din Elveția. Livrări regulate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Elveția, trimiteți-ne cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Elveția presupune un control vamal simplificat atunci când se traversează UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea unei expedieri din Elveția necesită respectarea unor cerințe și condiții stricte pentru transportul de mărfuri în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, cerințele de viză și documentația suplimentară pentru transporturi. Desigur, toate acestea influențează formarea costului de transport maritim din Elveția, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționate în primul rând pe client și pe respectarea intereselor sale.
Oferim vehicule care respectă standardele UE Euro 4, Euro 5 și diverse tipuri de transport de marfă din Elveția, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Elveției, fac posibilă îndeplinirea oricărei comenzi la prețuri rezonabile. Este important să se mențină un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să se facă legătura în timp util cu comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Elveția. Compania noastră de expediții vă va livra marfa din Elveția în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor