Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Camionaj Siria

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Siria.
Compania de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier din Siria către țările CSI și în direcția opusă către Siria. Ne oferim să aflăm costul transportului, să comandăm transportul, să obținem sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Siria cu camioane, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Siria în greutate de la 200 kg. până la 20 de tone și capacitate de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. Transportul regulat cu camionul de încărcături consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături non-standard de la 100 kg în sus, de la depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Asigurăm un transport fiabil și eficient din punct de vedere al costurilor din Siria și din alte țări asiatice. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Siria în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea comenzii de livrare a mărfii din Siria, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Colaborăm cu companii de transport din toate țările, combinând eforturile pentru a optimiza costul transportului de marfă din Siria.
Organizarea încărcăturii din Siria, precum și, în general, din alte țări din Asia, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, cu executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și cu alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor