Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Camionaj Liban

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Liban.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport cu camionul din Liban către țările CSI și în direcția opusă către Liban. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Liban cu camioane, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi și 120 de metri cubi, conform programului. Transportul regulat cu camionul de încărcături consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi neconvenționale de la 100 kg în sus, de la depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Oferim un transport fiabil și eficient din Liban și din alte țări asiatice la prețuri competitive. Asigurarea unei calități sută la sută ridicate și a unor condiții de transport optime, în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Liban în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea cererii de livrare a mărfii din Liban, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, combinând eforturile pentru a optimiza costul transportului din Liban.
Organizarea încărcăturii din Liban, precum și, în general, din alte țări din Asia, este adesea asociată cu soluționarea problemelor comune de transport, executarea în timp util a documentației de transport adecvate și a altor servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor