Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Camionaj Iordania

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea dorită din Iordania.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport cu camionul din Iordania către țările CSI și înapoi în Iordania. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Iordania cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutatea între 200 kg și 20 de tone și volumele de la 20 de cuburi până la 90 de cuburi și până la 120 de cuburi sunt livrate din Iordania în conformitate cu programul. Transportul regulat cu camionul al transporturilor asortate, parțial, ușor sau neregulat, cu greutăți de la 100 kg până la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Garantăm un transport precis și eficient din Iordania, precum și din alte țări asiatice, la prețuri competitive. Asigurarea unei calități sută la sută ridicate și a unor condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe variante de livrare din Iordania în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa. Aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea comenzii de livrare a mărfii din Iordania, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Colaborăm cu companii de transport maritim din toate țările pentru a combina forțele, optimizând costul de transport din Iordania.
Organizarea unei expedieri din Iordania, precum și din alte țări asiatice în general, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor