Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a rezerva transportul și expedierea de mărfuri dorite din Yemen.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport cu camionul din Yemen către țările CSI și în direcția opusă către Yemen. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Yemen pe șosea, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrare programată de marfă din Yemen, de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 metri cubi la 90 metri cubi și 120 metri cubi. Marfa programată de la 100 kg și până la 100 kg este livrată din depozite logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Garantăm un transport de calitate din Yemen, precum și din alte țări asiatice, la prețuri competitive. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim câteva variante de livrare din Yemen în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, folosind metode combinate de transport prin diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a mărfii din Yemen, acesta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liber. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, combinând eforturile pentru a optimiza costul transportului din Yemen.
Organizarea încărcăturii din Yemen, precum și, în general, din alte țări din Asia, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor