Plasați o comandă pentru un transport în grup către Asia, SUA

* - câmp necesar

Geografia serviciilor de curierat, livrarea rapidă a mărfurilor, organizată de compania noastră de transport, acoperă țări situate pe alte continente. Livrarea urgentă de mărfuri consolidatedin SUA (Canada, Brazilia, Argentina, China, Japonia etc.) către Europa, Rusia, CSI, Moldova, se realizează prin combinarea transportului aerian și rutier. Așadar, livrarea rapidă a mărfurilor de grupaj din SUA către Rusia, Ucraina sau Moldova nu va dura mai mult de 3 zile atunci când se combină transportul aerian și auto al mărfurilor.

Livrarea standard a mărfurilor consolidate are loc în 5-7 zile. Momentul și eficiența livrării este cel mai important factor în modelarea costului livrării unui colet, dacă nu se grăbesc, vă putem oferi livrarea ca parte a unei mărfuri de grupaj. Transportul marfurilor de grupaj pe o distanță atât de lungă, cum ar fi din SUA până în Rusia, va fi mult mai ieftin, dar puțin mai lung.

Formularul de cerere pentru primirea de informații pentru livrarea mărfurilor de grupaj, postat pe site-ul nostru, funcționează non-stop. Avem la dispoziție informații permanent actualizate despre transportul gratuit pentru trimiterea mărfurilor de grupaj, sau despre compania la care poți comanda livrarea mărfurilor tale de grupaj.

Atunci când procesăm cererea dumneavoastră pentru o expediere prin grupaj din Statele Unite, vom avea întotdeauna mai multe opțiuni pentru aranjarea livrării rapide. Nivelul ridicat de pregătire al managerilor noștri, disponibilitatea informațiilor despre transportul de trecere pentru livrarea mărfurilor de grupaj ne permite să fim întotdeauna cu un pas înainte – acest lucru va afecta termenii minimi livrarea mărfurilor dvs. de grupaj din SUA.< /strong>

Serviciile de curierat implică rapiditate, mobilitate, eficiență în livrarea oricărei mărfuri de grupaj. Funcționalitatea site-ului nostru de transport a fost creată pentru a optimiza acceptarea informațiilor pentru livrarea internațională de mărfuri de grupaj, inclusiv din SUA către Rusia sau altă țară CSI.