Pentru a calcula costul unei livrări de grupaj, trimiteți un formular de cerere la adresa

* - câmp necesar

Costul de expediere a expedierilor consolidate

În livrarea internațională a mărfurilor de grupajexistă mai multe tipuri de livrare în funcție de urgența comenzii. Aceasta poate fi o livrare internațională obișnuită a mărfurilor de grupaj folosind tipurile optime de transport din ușă în ușă, în termeni standard; sau poate fi livrare urgentă urgentă, când nici măcar nu este vorba despre o zi anume de primire a mărfii, ci despre o anumită oră, se utilizează livrarea aeriană și transportul ușor.

Astfel, fiabilitatea și viteza de livrare este unul dintre factorii determinanți în costul transportului de mărfuri în grupaj. Alți factori care afectează costul livrării sunt tipul de transport, combinația diferitelor moduri de transport, țara și distanța de livrare a mărfurilor de grupaj.

O opțiune foarte convenabilă și cea mai ieftină este livrarea mărfurilor dvs. de grupaj ca parte a unei mărfuri de grupaj, pentru aceeași distanță plătiți mult mai puțin, deoarece coletele și mărfurile mai multor destinatari ai proprietarilor de mărfuri sunt transportate într-o singură mașină. , și toată lumea plătește pentru propria ta marfă, și nu pentru o livrare separată. Pachetul sau pachetul dumneavoastră este pre-livrat la depozit, unde se formează un transport comun. Acesta joacă un rol, iar tipul de marfă, valoarea acesteia, dimensiunea și volumul coletului, acest lucru se datorează plasării în transport, și respectării măsurilor speciale de securitate și controlului livrărilor.

Calculul costurilor