Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Livrarea mărfurilor Ucraina

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Ucraina
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Ucraina către țările CSI și în sens invers către Ucraina. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Ucraina pe drum, corturi, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, livrarea mărfurilor cu o greutate de la 200 kg se efectuează din Ucraina. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.

La transportul de mărfuri din Ucraina în Moldova sau Româniaeste imposibil să nu observăm avantajele și privilegiile de care se bucură toate țările membre CSI. Este vorba, în primul rând, de prezența coridoarelor de transport internațional și a unui control vamal la frontieră destul de loial, spre deosebire de țările din Europa. Livrarea mărfurilor din Ucraina este una dintre direcțiile principale în activitatea companiei noastre de transport, întrucât această țară, ca și alți membri ai CSI, este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Moldovei și Ucrainei, și este volumul cifrei de afaceri de marfă între acestea. țări care creează cerere și ofertă pe piața locală a transportului internațional de mărfuri. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când se formează politica de transport, mai ales că Moldova, care este o țară cu o economie în tranziție, este puțin probabil să vadă o schimbare radicală a focalizării asupra UE în viitorul apropiat.
Transportul mărfurilor din Ucraina se realizează pe calea rutieră și pe calea ferată și se caracterizează, în principiu, prin distanțe scurte și condiții accesibile. Pentru transportul de mărfuri din Ucraina, precum și din alte țări CSI, este necesar să aveți un pachet specific de documente – specialiștii companiei noastre vă vor informa despre conținutul acestuia. Organizăm transportul mărfurilor de grupaj, periculoase și de altă natură din Ucraina către Moldova, Rusia și alte țări.

Pentru a calcula costul transportului din Ucraina, trimiteți o cerere

Calculul costurilor